زمالكويه وافتخر المديره
الجنس : عدد المساهمات : 210 نقاط : 330 السٌّمعَة : 0 تاريخ الميلاد : 13/01/1998 تاريخ التسجيل : 27/06/2011 العمر : 26 الموقع : لا يوجد العمل/الترفيه : طالبه تعاليق : I L O V E Y O U علم بلدك : حرفك :
| موضوع: لحم بالخضار (اكله صينى) الإثنين يونيو 27, 2011 7:58 pm | |
| المطلوب: نص كيلو لحم كندوز صغير كوب بسله خضراء كوب جزر مقطع صغير فى حجم البسله كوب فاصوليا خضراء مقطعه حوالى 3 سم 2 بصله خضراء مقطعه 3سم من الرأس وحوالى اول 10 سم من العنق الاخضر جنزبيل طازج صويا صوص زيت كورن فلاور ملح فلفل
الطريقه : يعتمد المطبخ الصينى على التحمير السريع جدا فى زيت قليل مقدوح اوى لدرجة التدخين اول حاجه تقطع اللحم قطع صغيره جدا فى حجم طابع البوسته وسمكها لا يزيد عن 3-4 مللى ولتسهيل ده يفضل ان تكون اللحمه مبرده اوى او قبل التجميد بشويه يقدح حوالى 3 ملاعق كبيره زيت فى طاسه عميقه لدرجة التدخين يقلب اللحم المقطع فى 2 ملعقه كبيره كورن فلاور يوضع اللحم فى الزيت المقدوح مع التقليب السريع على النار لمدة حوالى 10 دقايق يرفع اللحم فى باقى الزيت المقدوح ( لا يقل عن ملعقتين واذا كان نقص نزوده شويه ) يوضع الخضروات مره واحده مع التقليب السريع لمدة 5 دقايق والطريقه دى تخلى الخضار مقرمش من بره وطرى من جوه يضاف حوالى 5 شرائح من جذر الجنزبيل يضاف الملح والفلفل يضاف ملعقتين صويا صوص يقلب الجميع ويضاف اللحم بعد رفع الخليط من على النار يؤكل ساخنا مع الرز الابيض وبالهنا والشفا
| |
|
♥ŚẪЯẪ♥ المديره
الجنس : عدد المساهمات : 223 نقاط : 288 السٌّمعَة : 3 تاريخ الميلاد : 28/03/1997 تاريخ التسجيل : 16/03/2011 العمر : 27 الموقع : AT HOME العمل/الترفيه : t.v تعاليق : لا تعليق ههههههههه علم بلدك : حرفك :
| موضوع: رد: لحم بالخضار (اكله صينى) الثلاثاء يونيو 28, 2011 12:55 pm | |
| | |
|
زمالكويه وافتخر المديره
الجنس : عدد المساهمات : 210 نقاط : 330 السٌّمعَة : 0 تاريخ الميلاد : 13/01/1998 تاريخ التسجيل : 27/06/2011 العمر : 26 الموقع : لا يوجد العمل/الترفيه : طالبه تعاليق : I L O V E Y O U علم بلدك : حرفك :
| موضوع: رد: لحم بالخضار (اكله صينى) السبت يوليو 23, 2011 12:16 am | |
| | |
|